2012. január 28., szombat

Kicsit kombináltam a színeket legújabb táskámnál. Bevallom, nagyon féltem tőle, de végül nem bántam meg! :)


Itt jobban látszik a virág:

2012. január 24., kedd

Virágos kosarak



Már régóta tervezgettem hogy a lányok szekrényén a nyitott polcokra kosarakat veszek, amibe sok-sok játék belefér és még jól is mutat. A napokban végre megvettem, de túl csupasznak találtam mikor betoltam őket a polcra, így aztán kicsit kidíszítettem. Még csak az első kosárral vagyok készen, de hamarosan mind a négy virágba borul!:)

2012. január 18., szerda

Sárgarigó tündérkertben

Egyszer volt, hol nem volt..... a kicsi sárgarigó sokáig repült, mígnem egy gyönyörű hajnalon végre megérkezett abba a mesebeli világba, ahová már oly régen vágyott: tündérkert illatos virágai szeretettel üdvözölték, ő pedig bódultan hajtotta álomra fejét.....

2012. január 9., hétfő

Virágzó fa

Egész nőies lett a legújabb táskám alakja. Leheletnyivel kisebb mint a tarisznyatáskák, de jobban lehet bele pakolni. Nekem tetszik:) És nektek?

2012. január 4., szerda

Padlizsán

Sajnos errefelé vidéken kevés a méteráru üzlet, a választékról nem is beszélve... Ezért aztán rettentő boldog voltam mikor a minap lehetőségem nyílt egy budapesti üzletből válogatnom. Ott találtam ezt az igazán különleges, padlizsán színű, már-már bordóba hajló düftin anyagot. Ebből készült a padlizsánnak elnevezett táskám, aminek olyan pihe-puha a tapintása hogy jó érzés kézbe fogni, tapintgatni.

2012. január 1., vasárnap

Dárdavirág


Elkészült a dárdavirág táska. Neki már fedele is van.















BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES BEKUKKANTÓNAK!